Tuesday, 26 July 2011

sakit tekak

uwarrrrrrrrrr.....sakittt tekak lakkk bangon2 tdo smlam mcm xda suara je hurmmm...lak 2 serabut ngan suasana bising lg waduhhh...tekanan kot mcm nih kesabaran perlu lebih la kn ya allah beri lah ak kekuatan utk ak lalui dugaan nih.....dh la rindu kt my big fmly walaupon akak2 ak ada kt cnih tp tetap rindu my big fmly nk berkumpul semua sedihhh nye nk nagiss p tahan jew sebak d dada nih mlz nk nagiss t menjadi2 lak rasa rinduu xdi degar lagu my mother pon dh nk nagi nih 1 rumah duk nyayi ak tahan je ngan senyuman.....and then tetiba  aku dpat panggilan dari my mom so sweet la sonokk jew mcm2 ak ngandu kt die xd masalah ngan laptop ak yg agak nk problem lembab masuk virus...sal nk blik kuatan x jd this week smbut puasa!!! p akan blik jugak next week insyallah amin hope jd >_<  k la so sempena nk menyambut bulan mulia nih nk wish salam RAMADHAN al- mubarak utk semua umat islam....ok that all tq hihihi... (@_^)

Saturday, 9 July 2011

weekend time

baru sampai terus bergambar n makan2 sampai kekenyanagn yamieee sate uncle bob  pasar malam sedap 
si comot diha sedang menikmati makanan yg enak hihihi...

masa kecil2 dlu ak x penah nik benda alah nih so dh besar teringin nk nik la kn, so juz dpt duduk jew
xley nak goyang2 mcm budak kecil dh besar kn t patah la mainan budak nih hohoohoooh.....

posing time gila camera dh dtang ini la hasil nye hihihi....

yg nih sebelom nk terjun gelongsor snap pic dlu la kn baru cun hihihi

step by step syokk layannnnn....

bergambar sebelom balik harusss la kn (@_^)

senaman kaki sakitt nih juz 1 pusingan only xtahan la
p best next time dtg kena buat lagi 

Friday, 1 July 2011

o r e t a s i

salam haii semua ape kabor hope baik2 jew ye...nak cerita about me after pendaftaran KPTM huh...sangtt penat sepanjag hari 27/06/2011 alahai ujan turun degan lebatt nye ujan rahmat masa nk daftar 2 punye la ramai org  daftar, wahhhh d luar jangkaan!! pehhhh sngtt terkejut 800 kalu xclap la + ngan yg baru daftra semlam 1000 lebih mcm 2 la , sngtt2 terkejutt so orentasi pon kucar kacir la jawabnye semua kena d bahagikan 2 hrmmm degan mane tempat yg x selesa pans sempit but ok la suasana 2 dh ubah semua 2 jadi happenig lak sbb mcm2 game akak n abg2 fasilitator dh pon aturkn utk K.a.M.i   tqvm yek love u all hihhiihi.......so  x da la boring sngtt enjoy sepanjag hari lau pon kadang2 ada yg x memuaskn hati, adat la kn mesti ada yg positiv n ngetif hihihi......>_<

wokey khamis last day orentasi sedih topik sal fmly lak dh ouchhh i miss my mom smbolm nih kalau orentasi abou fmly xda la ak nagis mcm 2 p yg nih wahhhhh...nagis sakan ak d buatnye tahniah kptm dh pon bjaya wt ak sedih smalam ingt mlz la nk nagis2 nih nnti xda pasal2 ak nk blik ktan jew but right now juz calling2 jew my mom hihihi...ari nih bhday my mom juz cll n wish je kt die masa cll die ngah drive lak ak dh sebak nk nagis p tahan jew mlz nk tunjuk sngttt hihihi masih kuat semagat so this week lepak2 umah my sis jew x blik ktan pon :P