Sunday, 16 June 2013

:: Air Terjun Pelangi ::

As' salam, selamat petang ok di petang hari ni rasa nak share satu tempat menarik yang xpernah aku tahu pun sejak aku menetap ni kuantan selama 20 tahun ni hihihi....sebenarnya tempat ni aku dapat tahu melalui page KUANTAN punya la jakun aku ni, lepas tengok je picture yang di share in this page aku terus la buat research pasal tempat ni, iaitu air terjun pelangi ...... ok this place very nice sanagttt tak pernah aku tengok air terjun secantik ini Ya Allah cantiknya Ciptaan mu....ok di bawah ni ada sedikit picture permandangan tempat ni boleh la menjamu mata ya...... >_< ( picture seperti biasa from Cik Google )
                                       


                                    


                                     


                                         

                                        

                          

lokasi nya di sungai lembing, kalau sebelum ni aku cuma penah pergi Mandi Manda at
 sungai lembing je xpernah tahu pulak ada air terjun pelangi ni




p/s : terasa nak pergi je tempat ni teringin sangat nak tengok and rasa sendiri.....                      

2 comments:

  1. ohh.. pernah dengar dalam rancangan apa entah..huhu..orang selalu datang waktu pagi2.. huuh

    ReplyDelete
  2. nak duit lebih tak..? meyh dtg cni :) http://adorafiq.blogspot.com/2013/06/do-you-want-get-big-money.html

    ReplyDelete