Friday, 18 October 2013

Riang Ria RAYA AIDILADAHA at KUANTAN 2013

As 'salam ok nak update tentang riang- ria raya aidil adaha........ok sebelum tu nak bagi ucapan SALAM HARI RAYA AIDILADAHA in my blog pulak ,so kepada semua yang mengenali diri ini moga raya tahun in lebih bermakna buat semua dengan segala pengorbanan yang dilakukan x kira la dari segi apa sekali pun janji satu pengorbanan yang ikhlas dari lubuk hati, itu yang penting ok remember that because keikhlasan datangnya dari niat dan hati yang murni, so buat la sesuatu dengan seikhlas yang mungkin okey.....so pesanan buat diriku jugak hihihihi......

ok back to the next story about the riang ria raya hurmmmmm.....for this year raya xda la semeriah mana cause beraya di kuantan apa la sangant kemeriahanya nak di bandingkan dengan di kampung halaman ku besut TERENGGANU kito wehhhhh hihihihi.... " nok kabor la kawang orang ganu , na...na..na..na.. ganu kito " eeeeceh koya jah padahal cakap ganu ada G pun dok reti kito  biasa cakap sleng KELANTANG vs T'GANU hihi......dh xpayah nak merapu sangat la shidaeda sekarang ni nak share photo raya ok jomm layan

ucapan raya di umumkan di pesbook hihihi.......
p/s : kalau rasa nak tgk terus ke bawah tapi kepada yang rasa tak nak tengok sila tekan X kt sebelah kanan atas  tu ok terima kasih....... (^_^) >_< ( aku yang suka merepek ) al-maklum la dah lama x muncul dengan cerita -cerita terkini lallalal.......tungggu ke datangan cerita yang lebih menarik lagi tertarik dari shidaeda poyosssssss......hahhahah.....bye love you muahhhhhhh take care ...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Photo: Greetings Idul Adha 1434 H...ma+ayah+adik2
tadaaaaaaaa...di pagi raya la sangat... ini jela yang ada anak
popuan ma ayah lg 2 dh kawen beraya la di umah mertua
yg laki malu-malu nk bergambar kononya
sebab kami je yg suka bergambar hehehehh






ok xda keja dan xtahu nak pg beraya kt mana,
so p la bergambar kt padang depan umah, orang lain p
 beraya umah jiran and kawan-kawan tapi aku beraya bawah
 pokok je nk p beraya umah jiran semuanya balik kg so nasib la raya di kuantan ni 










senyum dengan gaya sendiri kemeriahan beraya hahaha......