Saturday, 5 April 2014

penulis novel : Ustazah Fatimah Syarah



Assalamualaikum sedikit perkongsian....memandangkan aku ni seorang peminat novel this is the second time dapat jumpa my favourite penulis novel secara life "Ustazah Fatimah Syarha" ,  she is very nice person very humble!  Nak tahu kenapa aku cakap dia macam tu, sebab for the  fist time jumpa aku salam nak cium tangan dia then di tarik balik tangan aku pastu peluk....then dia ckp "eh..eh..eh jgn  xperlu"  kemudia dia pulak yg cium tangan aku baik....sangat terkejuttt ok ....for the second time meet she is very nice person always in smile!! .....dah lama nak berjumpa beliau akhirnya tercapai jugak impianku sebab dah banyak kali kawan ajak tapi rezki tak memihak pada aku ,but this time....rezki berpihak kepada aku Alhamdulillah..

ok actually masa dengar usrah dia hari tu aku sikit pun tak tgk lain penuh penghayatan &  sangat terkesan dengan penyampaian dia, menusuk ke hati ku , tq ustazah sedikit ilmu yang aku dapat ini akan di guna pakai untuk memperbaiki kelemahan diri  ini. Banyak lagi benda yang perlu aku belajar...belajar ...dan terus belajar until find the right way because tak rugi belajar kerana ilmu di dada itu perlu!