Friday, 4 November 2011

selamat hari raya aidiladaha

ok hari nih dh 5/11/2011 so esok hari raya la kan yuhoooo ok persiapan raya kali nih xda la meriah sangt sbb bise la lau raya haji nih k.a.m.i sekeluarga x balik kampung beraya d kuantan jew, mood raya tetap ada cume x meriah la sbb saudara mara terdekat xada cume jiran tetangga je la...tp tahun nih meriah cikit sbb ada saudara paling dekat lah adik my mom ada pindah kuatan so kami beraya bersama la kira ada jugak saudara this years, xmcm last years yg lepas2 cume beraya di rumah n mall je la hihihi.......pagi esok plan nk masak.......??? hurmmmm my mom mcm bise la nasi dagang ganu ohhhhh...sangtt sedapp 2 kegemaran sy lame dh x makn so esok pagi menu nasi dagang KAK DAH a.k.a my mom  utk raya pertama  >_<
sampai cnih dluu ok tp sebelum tu d kesempatan ini saya n keluarga nak megucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADAHA buat keluarga n sanak saudara di kampung besut terengganu sahabat & kawan2 semua mohon maap atas salah dan silap ok 0-0 (^_*)