Wednesday, 19 September 2012

sabar itu separuh daripada iman

salam sudah sekian lama meyepikan diri tanpa khabar berita & cerita sensasi dari Dalam senyum Ada Pahit Dan Manisnya...hurmmm biasa la lau dh start sem baru memang xda masa nk mengarang cerita, but hari ni cuba curi masa untuk meluahkan rasa terkilan ,kecewa, sakit hati, marah ,geram, dan seangkatan denganya....ok untk kali nih kisah daku yg teraniaya oleh seorang manusian yang bertalam dua muka, ok sangat lah xsangka kot si polan nih boleh buat cerita tentang aku xbuat keja kt Miss amboii sesedap rasa kau menabur fitnah kan???? sedangkan aku yang call ko n msg follow up pasal assigment boleh pulak ko petik name aku kt miss yg aku x buat keja memang melampau la ko aku sanagtt la x sangka ko mcm ni kawan..walaupon aku bukan as a bff ko tp lau dh sampai tahap ko wt fitnah pasal aku mcm ni memang melampau beb aku sentap ok selama nih aku just ignore je org nk ckp pasal ko itu ini but untuk kali ni aku sendri dh terkena memang ko sangat la melampauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......ok selagi ak boleh bersabar ngan permainan ko nih akU tahan tp as u know aku manusia yg kadang kala mood boleh berubah secara tiba2 tp hope la kn akU xbertindak  dengan kekerasan malas nk memperbesarkan lagi keadaan! aku jenis yg open mind....mampu berfikir sebelum bertindak....so sekarang ni just nk kasi tau yg aku maaf kan je la apa yg ko dh buat tu supaya ko boleh menilai sendri la kn and 1 lg jgn rasa dri tu bagus sangtt ok sebab ada lagi yg lebih baik n terbaik kt dlam dunia ni iaitu Allah s.w.t hope ape yg jd kt dri ak nih boleh di jadikan satu pengajaran utuk masa hadapan n biar la pembalasan nih hanya Allah s.w.t Saja yg menghakiminya sekian terima kasih

p/s ::kepada mereka yang memyampaikan maklumat ni tersangat la terima kasih ok jasa mu akan ku kenang , wahai hati tabahkan la dri tu supaya bersabar dengan kerenah org-orang di sekeliling...insyallah moga2 di permudahkan segala urusan ku dunia n akhiran BELAJAR JADI SEORNG YG PEMAAF dgn seikhlas hati  amin (^_^)