Tuesday, 12 March 2013

aku yang tersakiti

Pernahkah kau merasa 
 Jarak antara kita  
Kini semakin terasa  
Setelah kau kenal dia  

Aku tiada percaya 
Teganya kau putuskan 
Indahnya cinta kita  
Yang tak ingin ku akhiri

  Kau pergi tinggalkanku 
 Tak pernahkah kau sadari 
 Akulah yang kau sakiti  
Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari 

 Oh Tuhan tolonglah aku 
Hapuskan rasa cintaku 
 Akupun ingin bahagia 
Walau tak bersama dia 

Memang tak ‘kan mudah Bagiku ‘tuk lupakan segalanya  
Aku pergi untuk dia  
Tak pernahkah kau sadari 
 Akulah yang kau sakiti  

Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari 
 Oh Tuhan tolonglah aku 
 Hapuskan rasa cintaku 
Akupun ingin bahagia  

Walau tak bersama dia… dia…
  Oh Tuhan tolonglah aku 
 Hapuskan rasa cintaku 
Akupun ingin bahagia 
 Walau tak bersama dia




p/s : from cik google *nasihat bersama sharing is caring hihihihi......  (^_@) *

Sunday, 10 March 2013

holiday Mid-term break

as salam , ok back to new story after sepi tanpa cerita terkini hihihi....sedang dalam tak ada mood so tak ada la ceritanya tambah pulak dengan kesibukan di kolej dengan kelas dan assigment lagi...lagi dan lagi ...so tak nak merepek tak tentu hala just want to share this pic yang tak seberapa tapi kira ok la...... picture ni sebenarnya mood kebosanan + stress untuk ke akhir paper final mid term so dalam pada tengah duk study bersama kawan-kawan serumah so ini lah yang terhasil.

nampak tak stress nya lukisan yang terhasil ni hahahahah....
tapi exam dah pn habis, sekarang mood BERCUTI pulak in my house at kuantan
(^_^) 
P/S  : cuti cuti jugak tp result exam kuar nnti jgn pulak menagis + tension but i hope my result can make me smile not cry In sha Allah YAKIN pada usaha kita dan tawakal dengan apa yang akan kita hadapi kerana "SYUKUR ITU NIKMAT "