Monday, 25 June 2012

STRESS KE ?? Oh no !


ok mood stress kott benciii la hukhukhukukkk..... sebenarnye cuti semester dh nk habiss hanya tinggal 2 hari je lagi utuk ak berseronok di kuantan this sem ak x balik sangtt kuantan bz duk kt k.l ngan aktiviti yg xberape bayak pn p rasa nye berfaedah la jugak kn hihihii......so sekarang nih yg menjadikan ak stress sebab 7/7 my sister nk kawen so 28/6 ak dh daftar sem3 so terpaksa lah ak absent class kot after pendaftaran minggu pertama nnti hohohoho.....so dalam kepala nih duk memikirkan alasan ape yg patut ak bagi utuk absent class myb 3 days kot alah permulaan class bkn ada ape2 pon kn....so ak rasa dh jmpe alasan yg sesuai hihihi...... Ya Allah permudahkan lah segala urusan ku amin (^_^)

                           

Monday, 18 June 2012

Cadbury Chocolate

coklat urmmmm....mcm best je kan hihihi...sebenarnye ak x tau la sejak bila jadi kegemaran....sejak akhir2 nih selalu je rasa nk mkn coklat pas makan makan and nak lagi macam mana la x gemok kan hurmmmmm.....coklat dh la cepat mengemokkan badan tp makanan nih lah yg jd pilihan ak skrg sikit2 coklat....sebenarnye bila mkn je rasa seronok lega happy hilang tension antara faktor2 lain lau nak ckp sedap memang sedap lahhh hihihihi......and then bila perot kosong pon mkn coklat boleh kenyang tauu.....xperlu nasi dh p xbaik untuk kesihatan ok kena lah kawal pemakanan jugak jgn nk ikot nafsu makn yg x terkawan jew p kesihatan x jaga ok ingat tuuuu.....dlu2 kadang2 teringin nak makn je beli....kadang tu tgk org mkn pon x teliur langsung kononya takot gemok lah xsuke lah padahal nk control poyo je bila dh start mkn asyik nak je sabor je la kn....


come eat and go fat
(^_^)


happy , no stress, no tension, and smile when whit chocolate
  ^_^