Wednesday, 30 May 2012

my letest photo

rasa mcm dh lame x update gambar yg terbaru kan nak tau kenape sebab kegemokan dri yg terserlah so mood nk menguplod pic malazzzzz la...so di bawah nih adalah photo terbaru ak yg sudah gemokkk and bam-bam terserlah kegemokan ku d situ jom layan photo gemok ak ok lalallalal.....keja mkn je mcm mane x gemok kn 




si pendek and gemok... gelaran dari my sis yg jahat! 

sebenarnye bila ak pkai kain nmpak la ckit kurus >_<
ckit je la
pada hakikat ye gemok hihhi...

see bila berseluar nmpak lg cubby girl kn ??
btol ke x ni??  ke ak je yg perasan lallalal.... what ever ok !
who care jnji bahagia hahahh....

suke hati je nampak al maklum lah baru pas makn nihhh.....
alhamdulillah kekeyangan syukur ^_^

dingin pagi ketika bersahur

assalamualaikum and selamat pagi di pagi hari nih rajin pulak rasa nak bercerita kan....sekarang tengah bersahur utuk berpuasa esok berteman kan my sayang diha kt sebelah ngah tdo, die la yg kejutkan bgun sahur dengan mintak susu..susu..susu...mcm bise la jam 4.00am kan so terus bagun utuk bersahur...hihhihi...mata pulak xnak tdo sebab minum air nescafe memang best la kan so kte online la jawabnye tu yg rajin nih... hari nih 31/mei/2012 dh last day untuk this month kan bersamaan 10 rejab hurmmm sekejap je kan masa berlalu... dan saya baru je masuk hari yg ke-4 berpuasa allhamdulillah syukur hihhhhih......perot dh kenyang bersahur laksa pening with air nescafe tarik >_<  bila bersahur jarang nak makan berat p d sebab kan semalam terlampau kenyang mknan pon x habis so wt bersahur la jawabnya......
ok this is my sayang diha si comot love u berteman kan die bersahur
di pagi hari slalu with my mom or sis but tody  mkn sahur sorg je :(

Sunday, 27 May 2012

sayang ku yg comel

sayang saya nih comel and hensom la makin hari makin smart comel jew dah la demok & cuby boy and now dh nak masuk 7 bulan see dh besar kan, sebenarnye sejak lahir lagi Al- Muiz Haiqal nih besar tau 3.6kg sekarang makin membesar hihihihi.......korang mesti nak tgk kan my hensom, smart , comel ,cute like ateh kan hahahha......wokey stop it la perasaan x sudah jom layan pic my sayang ku comel (^_^)